tiistai 24. kesäkuuta 2014

8. viikko

Maanantai 16.6.

Odotettu päivä, jolloin lähdimme retkelle nuorisokeskus Marttisiin. Perillä meitä odotti suuret hirsihuvilat ja ystävällinen henkilökunta. Lounaaksi saimme mainiota lasagnea.

Seuraavaksi meitä odotti näky, joka herätti monenlaisia tuntemuksia: 10 metriä korkea yläköysirata, jossa oli erilaisia esteitä. Kaikki rohkenivat mennä kokeilemaan rataa pelonsekaisin tuntein. Ilmeistä voi päätellä minkälainen fiilis oli.






Tiistai 17.6.

Päivä lähti käyntiin aamupalalla. Seuraavaksi oli vuorossa ratsastusta. Monet odottivat hevosia innolla, varsinkin ne joilla oli  jo ratsastuskokemusta, toisia taas jännitti nousta hevosen selkään. Kokemus oli monille antoisa.





Iltapäivällä lähdimme yöretkelle Helvetinjärvelle. Kaikki pelkäsivät, että sää olisi kylmä.



Keskiviikko 18.6.

Palasimme onnellisina pois luonnosta tavaroita ja itseämme huoltamaan nuorisokeskuksen mökkeihin. Lounaan jälkeen meillä oli melontaa. Myrsky tempaisi bloginkirjoittajat avoselälle ja takaisin oli hankala päästä. Kaikki kuitenkin lähti rullaamaan hyvin ja lähdimme melomaan kohti koskea. Koski oli asteikoltaan ykkönen, joten aika turvallinen ja tylsä. Kaikki selvisivät pystyssä koskesta.






Illalla laitoimme yhdessä ruokaa.


Torstai 19.6.

Lähtöpäivänä aika ei riittänyt muuhun kuin pakkaamiseen, loppusiivoukseen ja aamupalaan. Kaikki pääsivät lopulta väsyneinä Juhannuksen viettoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti